Omgeving

Tuinderij ’t Oud Erf is gelegen in de Gelderse Vallei, tussen Amersfoort en Barneveld. Het ligt in het prachtige buitengebied van het dorp Achterveld, vlakbij de Barneveldse beek. Via een kilometerlange bomenlaan bereikt u het erf van Aarderweg 4.

In onderstaand filmpje zijn dronebeelden van de omgeving te zien, gemaakt in het vroege voorjaar van 2017:

 

Er is genoeg mogelijkheid tot recreatie in de omgeving van de tuinderij, zoals wandelen, fietsen, vissen en paardrijden. Naast de tuinderij bevinden zich ook een rustpunt en zorgboerderij op het erf.

Rustpunt ’t Oud Erf

Wanneer u gaat wandelen of fietsen, kunt u uw eigen bakje koffie of thee zetten bij rustpunt ’t Oud Erf. Tevens zijn hier zelfgemaakte producten van Zorgboerderij Flora te koop.

Zorgboerderij Flora

Zorgboerderij Flora is een plek voor kinderen en volwassen met een verstandelijke beperking, autistische stoornis of ontwikkelingsachterstand.

Klompenpad

Bij het Paradijspad wandelt u door weilanden, landgoederen en langs beken in het prachtige buitengebied van Barneveld en Achterveld. De route start bij Landwinkel Vanelly op de Achterveldseweg 26 in Barneveld. Onderweg kunt u rusten bij het Rustpunt ’t Oud Erf.

Valleitrail

Het ruiter- en menpad Gelderse Vallei Trail loopt ook langs de tuinderij. Dit is een bijzonder pad omdat het bijna geheel over particuliere gronden gaat van agrariërs en landgoedeigenaren.